Mackys-Driftkarting.nl 12 en 13 oktober @ 100% Auto Live 2019 Ahoy Rotterdam

Waar het allemaal 10 jaar geleden begon met de eerste driftkarting demo van Mackys-Driftkarting.nl.

10 jaar geleden via via aan een telefoon nummer van de organisator van 100% Tuning gekomen 
En het gesprek ging zo prettig dat we driftkarting mochten komen promoten. Nooit verwacht, dat wij zomaar op een evenement mochten komen waar meer dan 40.000 mensen komen kijken. Gelukkig hadden we nog 2 weken om van alles te regelen. Van transport tot karts we hadden niets zelf. Gelukkig stond het grootste indoor entertainment center De Voltage voor ons klaar. Zij regelde de karts en vrachtwagen.  2 dagen een top evenement gehad, organisatie en publiek helemaal tevreden. Maar wat hebben we daar een hoop van geleerd, 2 weken voorbereiding is te kort, karts miste vermogen, en zo waren er nog wel een aantal zaken op te noemen.

Gelukkig ging editie 2010 een stuk beter voor ons, de coördinatie en organisatie door Rebecca maakte dat het allemaal heel ontspannen verliep. Inmiddels hadden we ook demo karts die het niveau beter aan konden, en meer training voor demo drifters Rob en Dylan Mackaay maakte het geheel compleet.

Nu 10 jaar later zijn we geheel ingespeeld op het geven van demo’s op grote evenementen. Alles ziet er nog professioneler uit. De stand is verder uitgebreid met een race trailer en bar. De gehele organisatie ligt nog steeds in handen van onze Event Manager Rebecca Mackaay. De karts hebben in 2016 nog even een extra pittig pepertje gegeten en gaan stevig dwars. Deze driftkarts worden bestuurd door Dylan Mackaay en Lisette van Leijen. 

Zien we jullie 12 en 13 oktober in Ahoy Rotterdam, en horen we graag wat u er van vind.

Meer info over 100% Auto Live klik hier

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *