Mackys-Driftkarting.nl @ IAMS 3 t/m 7 April

Mackys-Driftkarting.nl gaat dwars tijdens het IAMS van 3 t/m 7 April.

IAMS 2019 wordt een show die zijn gelijke niet kent. Nog nooit werden zoveel bijzondere auto’s vertoond als tijdens de afgelopen editie in de RAI. Ook in 2019 kijk je je ogen uit bij bijna 200 auto’s uit met name prive-collecties en opnieuw zal het accent gelegd worden op auto’s die de harten sneller doen kloppen. Auto’s die je normaal niet ziet komen te voorschijn tijdens IAMS 2019. De IAMS zou je kunnen beschouwen als een gelegenheidsmuseum met auto’s uit heden, verleden en toekomst!

De IAMS breidt in 2019 uit en vindt plaats in de karakteristieke Europahal met aanleunende hallen 2 en 3 maar ook met hal 7 (Amstelhal) en met hal 8 (Parkhal). Totaal bijna 50.000 m2!

Hal 1,2,3,6 en 7 zullen gevuld worden met de mooiste tuning, performance, supercars en hypercars en tientalle standhouders. Daarnaast vind je in Hal 8 (de 13.000m2 grote Parkhal) de Live Action Arena met demonstraties van tal van autosport variaties: van drift tot rensport en van Formule auto tot Supercar! Bleekemolen Race Planet zal een belangrijk deel van de Arena gaan invullen met de mooiste supercars!

In deze ruime actie arena zullen Dylan Mackaay en Lisette van Leijen van team Mackys-Driftkarting.nl diverse driftkarting demo’s geven. Ook staat onze trailer bij de arena, waar wij u graag alles vertellen over deze relatief nieuwe vorm van karten.

Meer informatie over IAMS vind je op deze website https://www.amsterdammotorshow.com.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *