Zelf driftkarten

Driftkarting is helemaal top!

Wat is er niet mooier om dat te kunnen zeggen. Voor de meeste onder ons is het “gewone” driften niet mogelijk. Ofwel vanwege de kosten ofwel vanwege de tijd, noem de verscheidene redenen maar op. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het niet mogelijk is om een driftexperience mee te maken. Op diverse autosportevenementen is het mogelijk mee te rijden in de auto met ervaren drifters, de zogeheten drifttaxi. Dit is natuurlijk top om een keer mee te maken. Maar wat is er nou niet leuker dan te kunnen vertellen dat je zelf hebt gedrift.

Op de driftkarting avonden is het de bedoeling dat je zelf drift. Een adrenaline kick van 4 heats welke elk, met in en uitstappen, 12 minuten duren. Het is natuurlijk niet in een auto maar in een kart, we kunnen u vertellen dat de ervaring hierom niet minder is. Deze ervaring is er een waarvan wij zeker weten dat je het niet bij die ene keer laat. Over het algemeen is het zo dat de rijders telkens terug komen om deze ervaring nogmaals mee te kunnen maken.

De risico’s bij driftkarting is minimaal. Zolang je je aan de veiligheidsvoorschriften houdt, zijn er praktisch geen risico’s. Mocht de kart stuk gaan, dan is dit voor risico van de kartbaan. Het is dus te vergelijken met het gewone indoor karten.
“Afgaan” is niet mogelijk. Ieder die komt, zal gedurende de heats, verscheidene malen achterste voren staan ofwel in de vangrail. Het hoort er gewoon bij. Omdat het niet om de snelste ronde gaat, maar om de langste en grootste hoek driftend over de track te gaan, is de tolerantie onder elkaar veel hoger. Zodoende blijven de avonden gezellig voor iedereen.

Mocht je nu ook zin hebben gekregen in een avondje driften kijk dan in de agenda naar de mogelijkheden.
Op de reserveringspagina kan je je dan inschrijven. Vergeet niet, doormiddel van een vinkje, de locatie naar keuze aan te geven.

Mocht je op een andere datum driftkarting willen beoefenen, dan is dit onder bepaalde omstandigheden mogelijk:
De groep moet minimaal 8 en maximaal 32 personen zijn.
Er moet op de gewenste datum ruimte zijn op de kartbaan.
Mackys Driftkarting.nl moet een instructeur vrij hebben om aanwezig te zijn.
Reservering minimaal 2 maanden vooraf aan de gewenste datum.
Informatie opvragen en de reservering voor een groepsarrangement kan doormiddel van deze link.